we zijn geopend tot 17:30

Verkoper(ster)
Decokay in Hellevoetsluis is een allround woning inrichting. Wij zijn altijd geïnteresseerd in goed personeel. Denk jij dat je een aanvulling bent voor ons team en onze winkel?
Stuur je cv en motivatie brief naar martin@decokay.nl
 
Monteur zonwering en raamdecoratie
Ivm groei zijn wij op zoek naar ervaren monteur(s) en starters. Als monteur adviseer, meet en monteer je bij de klant. Denk jij dat je een aanvulling bent voor ons team en onze winkel?
Stuur je cv en motivatie brief naar martin@decokay.nl
 
Stoffeerder
Ben jij een ervaren stoffeerder die zijn hand niet omdraait voor het leggen van harde en zachte vloeren dan zijn wij opzoek naar jouw. Denk jij dat je een aanvulling bent voor ons team en onze winkel?
Stuur je cv en motivatie brief naar martin@decokay.nl
 
Stage plaatsen voor in de winkel en meet en montage service:
Sta jij aan het begin van je carrière dan zijn we heel benieuwd wie jij bent?
Wij bieden jouw een leuk ervaren team van mensen die veel kunnen leren op elk gebied. Jij bepaald zelf hoeveel je wil leren.
Denk jij dat je een aanvulling bent voor ons team en onze winkel?
Stuur je cv en motivatie brief naar martin@decokay.nl
 
Wij zijn altijd opzoek naar samenwerkingen met (zelfstandige) ondernemers
Vanuit onze winkel is er altijd vraag naar goede behangers, stoffeerder, schilders en stukadoors etc.
Daarom zijn wij altijd opzoek naar samenwerkingen / mensen waar wij onze klanten naartoe door kunnen verwijzen met de zekerheid dat ze vakkundig geholpen worden.
Spreekt dit je aan? Neem gerust contact met ons op.

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay in Hellevoetsluis ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay in Hellevoetsluis houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay in Hellevoetsluis maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur.

Bij Decokay in Hellevoetsluis vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.